Xandalls

Estrenem comissió!!

Des de l’AMPA posem en marxa un nou projecte sobre les samarretes i xandalls de l’escola, de cara a aconseguir un millor preu pels associats i un ingrés extra per a l’associació. També aprofitem l’ocasió per fer un canvi en el disseny, intentant modernitzar-lo i fer-lo més nostre.

El dia de la festa de final de curs (el 12 de juny) ja podreu veure com queden.

El xandall de l’escola és molt recomanable per a les sortides i activitats esportives, ja que facilita el control i visibilitat dels alumnes per part del professorat i els/les monitors/es, i dóna una imatge molt positiva de la nostra escola. Els beneficis econòmics que s’obtenen de la venda de les equipacions van destinats a projectes i accions que incideixen positivament en els/les alumnes.

Esperem que us agradi i que el compreu! És en benefici de tothom.

Ens podeu contactar a través del correu xandalls@ampabisbatdegara.com o fent servir el formulari que hi ha a la part inferior d’aquesta pàgina.

 BLOG de la Comissió de Xandalls

 • NOVES EQUIPACIONS 30 maig, 2015

  Com ja us vam anunciar a l’assemblea, aquest és el resultat de l’enquesta que us vam fer per escollir el nou disseny per les noves equipacions de l’escola.

  La participació en la votació va ser de 311 vots, creiem que va ser molt bona i per això us volem agrair la vostra col·laboració.

   

  Captura

  IMPORTANT:

  El nou xandall i samarretes estaran a la VENDA EXCLUSIVAMENT a la botiga TRES DE DEU, al carrer Portal Nou, 16. Re

  Recordeu que els beneficis econòmics que s’obtenen de la venda de les equipacions van destinats a projectes i accions que incideixen positivament en els/les alumnes.

  A la festa de final de curs us les presentarem!

  Esperem que us agradin!!!

____________________________________________________________________

Formulari de contacte:

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge