TÈCNIQUES D’ESTUDI

Gestió: SIGMA FORMACIÓ

Destinataris: De 4t a 6è

Dies: Dimecres

Horari:16:30 a 18:00

Data inici del curs:02/10/2017

Preu: 1 dia per setmana: 34€

Descripció de l’activitat: Activitat dirigida a aquells nens que vulguin aprendre a treballar i estudiar autònomament. Es començarà explicant els aspectes més bàsics d’una bona organització i es treballaran al llarg del curs les diferents tècniques d’estudi possibles i els recursos que s’hi utilitzen: paraules clau, esquemes, resums… Cal inscriure’s abans de l’inici de l’activitat. Un cop l’activitat s’hagi iniciat, no s’acceptaran noves inscripcions. Cal que l’alumne estigui cursant 4t (en funció del nivell de l’alumne), 5è o 6è de primària per tal de poder participar a l’activitat.

Inscripció: Cal dirigir-se directament a Sigma Formació. Més info: 93 513 81 66 / 661 10 75 97 / info@sigmaformacio.com / www.sigmaformacio.com . Cantonada C/Sant Marian 61.

Baixes: S’ha de comunicar la baixa abans del dia 20 del mes anterior al qual es vol cursar la baixa. En cas contrari, es cobrarà la mensualitat corresponent al mes de baixa.

OBSERVACIONS: com cada curs, ja que en la gran majoria de les nostres activitats els grups són molt reduïts, per tal de mantenir una bona qualitat de servei, en el moment de fer la inscripció es paga per avançat el mes de maig i la fracció de juny (1/3 de la mensualitat) corresponents al curs 2017-2018. Mitjançant aquest pagament per avançat podrem garantir-te que la classe es mantindrà fins a final de curs, ja que encara que alguna altra família es doni de baixa del servei, nosaltres seguirem oferint-te’l a tu tot i estar sota mínims. NO ÉS UNA MATRÍCULA, aspecte al qual som contraris, doncs suposaria pagar per un servei que no es rep, sinó que els mesos de maig i juny NO es cobraran arribat el moment. Mitjançant aquest mètode, podrem assegurar la continuïtat de la teva activitat durant tot el curs. Només en cas de baixa per malaltia es retornaria l’import pagat per avançat. Gràcies per la vostra col·laboració!