Notícies breus de l’extraescolar d’handbol

P1020911

El passat 16 de maig va tenir lloc l’última jornada dels Jocs Esportius Escolars. En la fase comarcal, l’equip d’handbol de l’escola ha quedat classificat en quart lloc, una digna posició a la part mitjana de la taula.

A finals del més de maig es va fer a l’escola una nova activitat de promoció de l’handbol, en coordinació amb les mestres d’educació física, amb la intenció de fer descobrir noves aficions. Esperem per al proper curs 2015-2016 poder comptar amb un bon grup de nous alumnes a l’extraescolar d’handbol, que ens permeti formar equips per participar a la competició. Animeu als vostres amics i coneguts a apuntar-hi els seus fills/es.

El dia 14 de juny, a partir de les 9h del matí, tindrà lloc al pavelló de la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa la VI trobada de minihandbol Ciutat de Terrassa, en la que participarà l’equip aleví de l’escola Bisbat d’Ègara. Hi sou tots convidats.

A partir del 15 de juny cal retornar a la secretaria de l’AMPA l’equipació que se us va cedir per participar en les competicions. Si us plau, retorneu-la neta, dintre d’una bossa amb el nom del nen/nena, per poder tenir-les preparades per a la propera temporada. Recordem que durant la jornada intensiva l’horari de secretaria serà dilluns i dijous de 9-10 h i de 12 a 13 h. Moltes gràcies.

Els alumnes de sisè que aquest any deixen l’escola podran continuar practicant l’handbol amb els equips del Club Handbol Terrassa. Per més informació adreceu-vos a les oficines del Club, a la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa, al carrer Badalona número 4, telèfon 93.731.87.79 o per correu electrònic info@handbolterrassa.com.

Ens retrobem la propera temporada. Que passeu molt bon estiu!.

P1020912