MULTIESPORT

Gestió: EINA COOPERATIVA

Dies:                           DILLUNS I DIMECRES

Curs:                                       1r i 2n.

Horari:                                   de 16:30 a 18:00h

Preu  1 dia entrenament:          17,75€

Preu 1 dia més competició:      32,00€

Preu 2 dies entrenament:        32,00€

Preu 2 dies més competició:   39,50€

Data inici de curs:            13 de setembre 2017.

Data final del curs:          Inici jornada intensiva juny.

Pagament:                           Domiciliat a mes avançat.

Descripció activitat:       Aquesta Activitat està adreçada a les categories de Pre-Benjamí i Benjam, es a dir a alumnes de 1r i 2n de primaria. Serà una activitat Multiesportiva i es realitzarà amb la idea de no especialitzar als nens/es en cap esport en concret, sinó que al llarg del curs puguin realitzar una pràctica esportiva variada i no competitiva per quan siguin mes grans poder escollir aquell esport que els hi ha agradat més, així com conèixer esports que fins ara podien ser desconeguts per a ells/es.

Durant el curs es practicaran 4 tipus d’ esports diferents com el mini futbol,mini handbol,mini bàsquet i voleibol circuleitor. També es poden fer Jornades d’aquests esports els caps de setmana,apuntats com a format equips, on es realitzaran partits del esport corresponent amb altres centres,amb un reglament adaptat i les variants necessàries per a aquestes categories i els partits seran sense resultat ni classificació i amb un tutor de joc/monitor que controlarà l’ activitat.

També hauran Activitats Puntuals de caps de setmana on es faran jornades d’ altres esports com Atletisme,Cros,Korfbal,Gimnàstica Artística,Rugby,….

 

* La quota NO inclou Equipament ni l’assegurança de Competició.

PER FER LA INSCRIPCIÓ CLIKAR AQUI