Mon Idiomes 2016-2017

Gestió: MÓN IDIOMES (Inscripcions a la seu de Món Idiomes – Passeig Vapor Gran,15)

Destinataris:Alumnes de P3 a 6è de primària

Data inici del curs: 12 de setembre

Data final del curs:  2 de juny   *No hi haurà activitat durant les vacances de Nadal ,Setmana Santa o si l’escola està tancada.

Preu: 39 Euros / mes Inscripció i material: 57 Euros/Curs – el dia de la inscripció


Descripció de l’activitat: Les classes d’anglès extraescolar tenen com a objectiu que els alumnes s’integrin en un ambient cent per cent en parla anglesa durant tota l’activitat, en unes classes molt dinàmiques i amenes. Els grups són reduïts, entre 7 i 11 alumnes per classe, per poder tenir un tracte més personalitzat amb l’alumne. Apostem per la integració en la llengua a partir de 3 anys. El vocabulari està relacionat amb històries, cançons, jocs, que estimulen la imaginació de l’alumnat i la seva participació.

Fem avaluació continua i donem notes al febrer i a final de curs juntament amb un diploma.


Inscricpció

El full d’inscripció es pot descarregar a www.monidiomes.com

Nota informativa: Les inscripcions per al curs vinent es realitzaran a la seu de Món Idiomes (Passeig Vapor Gran, 15) del 13 de juny fins el 22 de juliol, de dilluns a divendres d’11:00 a 13.30 i de 17:00 a 20.00. ).La setmana del 20 al 26 de juny l’escola romandrà tancada. Es mantindrà rigorós ordre d’inscripció. El full d’inscripció es pot descarregar a www.monidiomes.com

Tots els que s’inscriguin fora de termini hauran d’iniciar el curs la setmana del 19 de setembre. Se’ls cobrarà la part proporcional del mes de setembre (classes fetes) en la quota d’octubre i la part proporcional de juny (classes fetes) en la quota de maig. Totes les quotes es cobraran el dia 5 de cada mes (d’octubre a maig).Tot rebut retornat tindrà un recàrrec de 10 EUR. Si es deixa de pagar la quota, haurà de deixar de fer l’activitat. Si us voleu donar de baixa, haureu de trucar a l’escola abans d’iniciar el mes (al més tard el dia 28). Si coincideix que l’Escola Bisbat està tancada el dia de l’activitat, aquesta no es durà a terme. Món Idiomes està enllaçada amb l’escola i l’AMPA, ens regim pels acords que tenim amb ells i el que s’acordi de mutu acord.