Menjador

L’hora dels àpats és un espai que preocupa a les families, i és per això que aquesta comissió té com a objectiu principal fer el seguiment de l’organització del servei de menjador escolar així com vetllar per assegurar-ne el bon funcionament. La Comissió de Menjador està formada per un grup de pares i mares de l’escola que actua com a delegació de la funció d’inspecció del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Terrassa, en coordinació amb Fapac.

Les funcions principals de la comissió són:

  • Reunir-se quan sigui necessari per coordinar i tractar qualsevol aspecte relacionat amb el servei de menjador.
  • Escoltar suggeriments i queixes i fer-ne seguiment de la seva resolució. Si s’escau, es tracta tant amb direcció com amb el responsable de menjador per solucionar-ho.
  • Fer visites periòdiques al menjador per vetllar pel bon funcionament del menjador amb la corresponent redacció d’un petit informe.

Per dubtes envia’ns un mail a menjador@ampabisbatdegara.com o fes servir el formulari que hi ha a la part inferior d’aquesta pàgina.

Per poder accedir al vostre apartat web personal de serhs podreu fer-ho des del següent enllaç  http://iara.serhsfoodeduca.com/padres/
Com contactar amb el menjador
Recordeu que les absències s’han de comunicar abans de les 10h, per SMS o correu electrònic.

MENJADOR INFANTIL
Tel. 617949960
Correu: menjador.bisbategara@grupserhs.com

MENJADOR PRIMÀRIA
Tel. 678675048
Correu: menjador.bisbategaraprimaria@grupserhs.com

 

BLOG de la Comissió de Menjador

 

____________________________________________

Formulari de Contacte

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge