MATINAL EXTRAESCOLAR HANDBOL

Aquest curs ens hem agafat l’activitat amb moltes ganes. Només començar varem fer una trobada a l’escola amb els equips de l’escola Pere Viver i del Club Handbol Terrassa. Va ser una matinal d’handbol molt lluïda i molt entretinguda.

L’Andrés, el monitor que ha dirigit l’activitat aquest curs, és un gran entrenador. En poc temps ha aconseguit grans progressos en nens i nenes que mai abans havien practicat aquest esport. La nostra filosofia és integradora i deixem que cada infant avanci al seu ritme. Treballem per inculcar els valors de l’esport i del treball en equip. Amb aquest sentit varem organitzar un entrenament conjunt amb l’equip del Club Handbol Terrassa al pavelló de Can Jofresa.

La cohesió del grup no s’aconsegueix només amb els entrenaments i els partits. S’assoleix també amb la convivència i compartint experiències. Amb aquesta finalitat varem anar plegats al Palau Blaugrana a veure un partit d’handbol de lliga de campions. A més de gaudir de valent d’un partit de tant nivell, varem veure fent d’abanderat a l’Alonso, exalumne de l’escola i de l’extraescolar d’handbol, que actualment juga en l’equip infantil del Barça.

Fer esport és important per als infants. A la web de l’AMPA hi trobareu tota la informació sobre l’activitat extraescolar d’handbol. Contacteu amb el club Handbol Terrassa si necessiteu ampliar-la, enviant un correu a info@handbolterrassa.com. Feu esport, feu handbol!