Junta

L’actual junta de l’AMPA està formada per:

 • Damià Hoyos – President.
 • Jose Saco – Secretari, Cultura.
 • Eli Molina – Tresorera, Socialització Llibres, Consell Escolar.
 • Elena Serra – Vocal Menjador.
 • Angels Valls – Vocal.
 • Anna Roque – Vocal Menjador.
 • Neus Carbó – Vocal Tresoreria, Extraescolars.
 • Marta Beltran – Vocal Consell Escolar, Cultura.
 • Laia Figueres – Vocal Extraescolars. Consell Escolar
 • Benji Goodhew – Vocal Mobilitat, Vocal Festes, Vocal MercaBisbat, Vocal Web, Vocal Pati. 

Si tens qualsevol dubte i et vols comunicar directament amb l’equip directiu pots fer-ho enviant un mail a junta@ampabisbatdegara.com o fent servir el formulari que hi ha a la part inferior d’aquesta pàgina. Pots trobar les adreces electròniques de les comissions a la secció CONTACTAR.

BLOG de la Junta

 • Ens veiem al setembre! 18 juliol, 2018

  Els dies 5 i 6 de setembre, de 17:00 a 20:00, ens veurem a la recollida de llibres. Recordeu que heu de portar:

  • comprovant de pagament Ampa: 35 € per família
  • comprovant de pagament Llibres
   • Ed. Infantil (P3, P4 i P5): 33 € per alumne
   • Ed. Primària (de 1r a 6è): 56 € per alumne

   


  Tota la informació sobre com efectuar els pagaments a:

  Etapa Infantil

  Cicle Inicial (1r i 2n)

  Cicle Mitjà (3r i 4t)

  Cicle Superior (5è i 6è)

  * NO porteu el pagament de material! El comprovant de material es porta a l’escola un cop començat el curs.

  Que passeu un bon estiu!

  Continue reading →
 • Consulta jornada continuada estiu curs 2018-19 15 juny, 2018

  Havent-se publicat el decret del calendari pel curs 2018-2019, la Direcció de l’escola convocarà el proper consell escolar pel dimarts 19 de juny per a definir el calendari que haurà de presentar al Departament com a data màxima el dia 20 de juny. És  per aquest motiu que us demanem que voteu a favor o en contra de la jornada continuada/intensiva que, segons decret, podria acollir-se l’escola a partir del 10 de juny.

  Ampliem el termini de votació. Avui dia 19 de juny, últim dia per votar!

  Moltes gràcies!

  Junta

  Decret Calendari Escolar_291819 (1)

  https://doodle.com/poll/7ptf8k758c82qb3g

  Continue reading →
 • Assemblea 25/1/2018 10 gener, 2018
  Comencem el segon trimestre i aquest any 2018 convocant-vos a una Assemblea Ordinària el proper dijous 25 de gener a les 21:00 al gimnàs de primària, amb el següent ordre del dia:
  1. Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta anterior (veure enllaç).
  2. Balanç econòmic.
  3. Renovació Junta.
  4. Precs i preguntes.
  És un ordre del dia molt obert. Intentarem ser breus i respondre les qüestions que podeu plantejar.
  L’Assemblea és un òrgan importantíssim de participació i decisió de l’AMPA i tothom té dret (i deure!!) a assistir. Us hi esperem.
  Continue reading →
 • ACTA DE L’ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA DEL 27.09.2017 2 octubre, 2017

  Us comuniquem que teniu a la vostra disposició l’acta de l’assemblea extraordinària que va tenir lloc el passat dimecres 27 de setembre de 2017. Podeu descarregar el document en format pdf si aneu a la secció Descàrregues i entreu a la carpeta Actes.

   

  La Junta

   

   

  Continue reading →
 • Qui posa la tanca al carrer? 18 setembre, 2017

  Com bé sabeu, estem autoritzats a posar una tanca al tram del C/ Sant Marian cantonada amb Baldrich per evitar el pas de vehicles en els horaris d’entrada i sortida de l’escola, per recolzar la senyalització vertical (el disc de prohibit passar). Posar i treure la tanca és responsabilitat de totes i tots i us demanem que col·laboreu i no tingueu cap por ni veieu cap problema en fer-ho vosaltres.

  La tanca es posa un quart d’hora abans i es treu un quart d’hora després de les 9, les 12:30, les 15 i les 16:30.

  Els veïns que tanquen el cotxe en aquest tram estan autoritzats a entrar i sortir amb precaució, tot i que la majoria ho evita, i els del tram superior passa des de C/ Topete (un senyal els ho permet).

  És important posar-la per la seguretat dels nostres fills i filles, així com treure-la per evitar molèsties als veïns i al trànsit.

  Recordeu als vostres fills i filles que no pugin a la tanca, ja que no és gaire estable.

  Gràcies per col·laborar.

  Continue reading →
 • Reunions de classe de principi de curs 14 setembre, 2017

  Benvolgudes famílies:

  Per a les reunions de principi de curs, totes a les 16:45, l’Ampa facilita a les famílies l’assistència posant monitoratge, a través de l’Eina Cooperativa. Apunteu-vos a la secretaria de l’Ampa, ja sigui presencialment (dimarts i dijous de 15:30 a 18:30) o per correu electrònic (secretaria@ampabisbatdegara.com) dos dies abans del dia i horari hàbil de secretaria:
  P3: dilluns 25 set, abans del dijous 21 set
  P4: dimecres 20 set, abans del dimarts 19 set!!!!
  P5: dijous 21 set, abans de dimarts 19 set!!!
  1r: dimecres 4 oct, abans de dijous 28 set
  2n: dimarts 26 set, abans de dijous 21 set
  3r: dimarts 3 oct, abans de dijous 28 set
  4t: dilluns 2 oct, abans de dijous 28 set
  : dijous 28 set, abans de dimarts 26 set
  : dijous 5 oct, abans de dimarts 3 oct
  També us informem que, com cada any, us passaran un llistat per a posar telèfons i mails de contacte per a formar part, de manera totalment voluntària, del grup de classe de watsapp.
  A més, es demanarà que surti una o dues persones que siguin delegades de classe i que formin part de la Xarxa de Delegats/des, un importantíssim canal de comunicació entre les famílies i l’Ampa.
  Continue reading →
 • Benviguda al nou curs 2017/18 9 setembre, 2017
  Benvolgudes famílies,
  Primer de tot, volem donar la benvinguda a les famílies i alumnes que s’incorporen aquest any a la nostra escola, especialment a P3. Volem que des del primer moment us en sentiu part i participeu en la comunitat educativa.
  Des del curs passat 2016/17, la comissió de Socialització de Llibres (comissió mixta entre Ampa i Escola) va organitzar la recollida de llibres pensant en Primària, com s’havia fet fins ara, i Educació Infantil (P3, P4 i P5), que recull la carpeta viatgera.
  Algunes famílies han expressat sorpresa per considerar que es recullen pocs llibres o només una carpeta que podria ser lliurada el primer dia de classe als alumnes, tal com es feia abans.
  Dins el projecte de Socialització de Llibres es contemplen molts aspectes, entre ells que no tots els llibres que es fan servir es porten a casa (cosa que l’esquena dels alumnes ho agraeix), i que gran part dels llibres i materials que s’escullen tenen un volum més limitat i més adequat al treball que es proposa des del professorat.
  D’altra banda, la recollida de llibres és un moment idoni per poder identificar pagaments i rebuts, ja que moltes vegades no es posa el nom de l’alumne en el camp “CONCEPTE”, especialment en els pagaments per caixer automàtic. Ens trobem moltes famílies que paguen en caixer escrivint “Ampa” o “Llibres” i això ens impedeix saber qui ha pagat què.
  Recordeu que per poder gaudir de la socialització de llibres s’ha de pagar la quota de l’Ampa (per família) i la de llibres (per alumne), a part de la quota de material per alumne a l’escola. Això genera una sèrie de possibles confusions i malentesos que es solucionen fàcilment assistint a la recollida de llibres..
  L’experiència de l’any passat va ser molt positiva i es van poder solucionar pràcticament tots els rebuts no identificats. Esperem que entengueu que amb aquest petit gest participeu de la bona gestió de l’Ampa, que es fa gràcies a l’acció voluntària de tothom qui en formem part. A més, és un bon moment per solucionar dubtes i conèixer-nos.
  Recordeu que tota la informació i el contacte per correu electrònic el trobareu a la web.
  Us desitgem una bona entrada de curs.
  Continue reading →

 

____________________________________________

Formulari de Contacte

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge