Handbol 27/02/2016 i 12/03/2016

Difícil partit el de dissabte 27/02/2016 contra l’equip de l’escola Pi d’en Xandri de Sant Cugat, i és que s’havia d’afrontar sense l’Alonso i el Pep, que eren baixes importants per malaltia.Des del primer minut es va veure que el partit seria dur ja que a la primera jugada d’atac l’entrada que el defensor va fer pel darrera era motiu de sanció amb penalti i dos minuts d’exclusió, que l’àrbitre no va sancionar amb cap de les dues coses.

I és que d’acord amb el reglament del minihandbol del Consell Esportiu l’àrbitre a més de jutge ha de ser educador, i en cap cas se’l va veure’l exercir aquesta faceta.

Amb aquesta permisivitat, que va ser la tònica durant tot el partit, els jugadors de l’escola Pi d’en Xandri, amb més experiència i més potencial físic, no van tenir dificultats per imposar-se a les quatre parts.  Amb tot, els jugadors de l’escola Bisbat d’Ègara van esforçar-se fins al final, perseverant en l’intent de fer-se amb alguna part.Resultat final 12-4.

P1050103

Difícil partit el de dissabte 12/03/2016 contra l’escola Catalunya de Sant Cugat, al que no van poder assistir els jugadors i jugadores de 6è per coincidir amb la jornada de portes obertes de l’Institut Terrassa. Els més petits de l’equip, uns grans lluitadors, es van enfrontar amb nens que els treien un pam d’alçada, però tot i així van saber moure la pilota, fer jugades,gols i parades, El partit es va perdre 4-12, però van passar una bona estona practicant l’handbol, el seu esport preferit.

Per altra banda ens ha arribat la notícia que un dels jugadors del nostre equip, l’Alonso Molina, aquest cap de setmana ha assistit a les probes que fa del Fc. Barcelona per escollir jugadors per cobrir les places dels seus equips infantils d’handbol. Des d’aquí li desitgem molta sort!
Captura de pantalla 2016-03-14 a les 22.21.59
També afegir que….
Enguany el Club Handbol Terrassa organitza el II Campus d’Handbol de Setmana Santa en el pavelló de la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa.
Atès que la nostra entitat col·labora amb l’AMPA de l’escola Bisbat d’Ègara conduint l’activitat extraescolar d’handbol, us demanem si en podeu ajudar a difondre la informació sobre aquesta activitat a través de la vostra pàgina web o pel canal que considereu més convenient.
Els interessats poden contactar amb la nostra entitat a través del correu campushandbolterrassa@gmail.com per obtenir el formulari d’inscripció o demanar més informació o el bé al telèfon de l’oficina 937319783 (dll, dm, dj. de 17 a 21 h)

Crònica via: Toni