Futbol Sala

“Més que futbol”. Aquest dissabte es jugava un partit molt interessant entre nens i nenes de la mateixa escola. Bisbat d’Egara (A) vs Bisbat d’Egara (B), nens de sisè contra nens de cinquè i de quart respectivament.
Va ser un partit molt disputat, amb molt bones accions pels dos bàndols. Tota una lliçó de respecte, companyerisme i bon futbol.
El partit va acabar amb una victòria de Bisbat (A) per 5-0.

IMG-20160313-WA0018

Després de la derrota del cap de setmana passat, el Benjamí del Bisbat d’Egara s’ha refet amb una contundent victòria sobre l’escola Ferran i Clua. Va ser un partit amb un joc molt vistós i atrevit per part del Bisbat en què es va demostrar el potencial que tenen aquests nens. Ara toquen dues setmanes de descans però igualment treballarem intensament i millorarem algunes coses. Som-hi Bisbat!!


A la setena jornada de lliga, va tenir lloc un dels clàssics: l’Aleví de futbol Sala Bisbat d’Egara (A) es veia les cares amb l’Esportiu Ca n’Anglada. Tots dos equips igualats a punts en la zona més alta de la classificació.

El partit va començar amb moltes pauses, i amb un joc molt lent, ja que els jugadors es tenien molt de respecte. Però a mesura que va anant passant el temps els locals van avançar—se en el marcador. Arribat l’últim període, el marcador era de 3-1 a favor de l’Escola Bisbat d’Egara, però el seu capità es va lesionar. Tot va acabar amb una victoria costada però merescuda per 4—1.

L’aleví B del Bisbat d’Egara es va enfrontar aquest dissabte contra l’Esportiu Rubí F.S.
Va ser un partit bastant lluitat per part dels dos equips, que va acabar amb un 3-3. A l’equip de Terrassa li faltaven 3 jugadors. Va ser un bon partit per part de tot l’equip encara que només hi va haver un canvi.

IMG-20160307-WA0001

Esportivitat per sobre de tot. Dissabte s’enfrontaven en un partit trepidant el Bisbat D’Egara i l’Esportiu Ca n’anglada. Un partit on el bon joc i el respecte entre els dos equips es va fer notar. El partit va acabar 4-1 a favor del Ca n’anglada, però el Bisbat d’Egara mai li va perdre la cara al partit i va donar-ho tot per intentar remuntar. Cal destacar l’entrega de tots els nens i nens i el gran suport dels pares. Continuarem treballant per millorar cada dia més!! 1,2,3 Bisbat!!

Crònica via: Entrenadors