Bisbetó

El Bisbetó és la revista de l’escola, la nostra, la teva, la de tots. Un lloc on tothom té cabuda i cada nen i nena pot brillar amb el seu escrit. Nosaltres, els del taller de periodisme del Bisbetó, el fem possible i us fem a tots els protagonistes de l’escola.

Cada divendres ens reunim i fem un Consell de Redacció. Cada petit periodista explica què ha passat a l’escola durant aquella setmana i decidim què escriu cadascú. La festa comença i tothom comença a gaudir escrivint, mentre la nostra monitora ens corregeix i guia en els nostres textos. Publiquem articles, entrevistes, poemes, l’editorial, preparem els passatemps i organitzem la revista. Els bisbetons volem estar informats i també tenir-vos informats del que passa a l’escola. Vine a ajudar-nos a fer el Bisbetó, la revista de tots. Segur que seràs un bon periodista sempre en busca de la notícia.

Si vols publicar coses a la revista o anunciar-t’hi pots contactar amb nosaltres a través del correu  bisbeto@ampabisbatdegara.com  o amb el formulari de contacte que trobaràs a sota.

 BLOG del Bisbetó

 • Bisbetó 81 16 març, 2016

  Comença la interactivitat!! 

  Enllaç: Bisbetó 81

 • Col·laboreu amb el Bisbetó! 21 maig, 2015

  Bon dia, famílies!

  Des de la Comissió del Bisbetó us recordem la possibilitat, per part de les famílies, de publicar algun text a la revista “El Bisbetó”.
  El vostre escrit, evidentment, ha de tenir relació amb l’escola.

  Teniu temps fins el dia 1 de juny. Afanyeu-vos!

  Gràcies!Periodista

____________________________________________

Formulari de Contacte

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge