AFA Solidària

Logoampasolidaria23

____________________________________________

 BLOG AFA Solidària

 • Concurs AFA SOLIDÀRIA 3ra edició curs 18-19 4 Abril, 2019

  Des de la Junta tornem a engegar la iniciativa per col·laborar amb projectes de tipus solidari i d’alta incidència social i volem que les famílies decideixin amb quins. És per això que encetem la tercera edició del projecte:

  AFA SOLIDÀRIA (cliqueu per descarregar les bases en .pdf)

  Volem destinar 1 € per família (1 € de cada quota de 35 €) a un projecte que treballi en favor dels col·lectius més vulnerables, com són, entre d’altres, els infants. 

  Els projectes han de ser “apadrinats”, proposats o presentats per alguna família membre de l’Ampa, i poden pertànyer a associacions i entitats públiques o privades que treballin els aspectes que marquen les bases (és important llegir-les!).

  Poden presentar-se projectes a l’adreça fins el divendres 10 de Maig de 2019 a: junta@ampabisbatdegara.com

  Els projectes seran publicats i difosos entre les famílies de l’Ampa, per tal que puguin ser valorats. A la darrera assemblea d’aquest curs dimarts 14 de Maig de 2019, es farà una petita presentació dels projectes i es decidirà, mitjançant el vot directe, quin serà el projecte guanyador.

  Us animem a participar-hi i que involucreu els vostres fills i filles!

  Continue reading →
 • Projecte guanyador Ampa Solidària 4 Juny, 2017

  L’ASSOCIACIÓ DE MUSICOTERÀPIA I PSICOTERÀPIES PEL TRACTAMENT INTEGRAL DE LA FAMÍLIA és el projecte guanyador de l’Ampa Solidària 2017.

  Aquesta entitat, també coneguda com el Centre Can Pau, centra la seva activitat principalment en musicoteràpia per a infants amb autisme, i està impulsat per dones professionals de la salut. Aquesta entitat sense ànim de lucre, ubicada al 2n pis del carrer Volta, núm. 1, es finança amb les mateixes famílies usuàries, amb l’Obra Social La Caixa i amb donatius i aportacions de diverses entitats i ONGs. Cliqueu aquí per obrir la memòria del projecte.

  De ben segur que el premi d’Ampa Solidària els ajudarà a renovar part del material que fan servir i que veureu en aquest vídeo.

  Si en voleu saber més, el dia de l’assemblea, el dimecres 7 de juny a les 19:30, ens n’explicaran més detalls.

  Continue reading →
 • Ampa Solidària, 2a edició curs 16-17 21 Octubre, 2016

  Logoampasolidaria23S’obre el termini de presentació de sol·licituds per presentar-se al concurs de projectes “Ampa Solidària” fins el 23 d’abril de 2017.

  Recordeu les bases:

  • es presenten projectes de la mà de les persones sòcies de l’Ampa.
  • projectes que afavoreixin als col·lectius més vulnerables, en especial els infants.
  • es destina 1€ de la quota per cada família; aquest any el premi és de 507€.

  Tota la informació clicant aquí.

  Difongueu aquesta informació a tothom a qui li pugui interessar.

  Continue reading →
 • Assemblea 19 de maig 12 Maig, 2016

  Benvolgudes famílies,cartell assemblea 20160519

  Us adjuntem l’ordre del dia de l’Assemblea ordinària del 19 de maig a les 21:00 al gimnàs de primària (ES PREGA PUNTUALITAT!) i la documentació necessària per llegir abans de la reunió:

  1- Aprovació, si s’escau, de l’acta de la darrera reunió de Junta oberta a totes les famílies (vegeu el document Acta).

  2- Ampa Solidària. Presentació del projecte guanyador (vegeu els documents de presentació i del projecte Compartint Berenant) .

  3- Aprovació de la memòria econòmica de l’exercici 2015 i del pressupost 2016 (vegeu el document Pressupost i Balanç 2015 2016; el document Memòria econòmica 2015 i el document Memòria econòmica Llibres ’15 )

  4- Jornada intensiva de juny.
  Decisió del vot de l’AMPA al Consell Escolar en base a la justificació per part de direcció (vegeu document claustre)
  . Votació.

  5- Document DAFO.
  L’equip directiu ens demana participar de l’anàlisi que estan fent de l’escola (vegeu document DAFO). Dinàmica de grup.

  6- Presentació de nous projectes.
  Noves idees que necessiten de col.laboradors per tirar endavant: anuncis Bisbetó, xerrades i grups de suport, Colònies i sortides, Festes (acollida p3, Carnestoltes, primavera, final de curs). Suport a Junta.

  7- Mobilitat.
  Aclariments i dubtes sobre les darreres accions de l’Ajuntament en aquest punt. Presentarem propostes i obrirem espai a col.laboracions i idees per tal de buscar-hi solucions.

  8. Precs i preguntes.
  Esperem la vostra assistència.

   

  Continue reading →
 • Ampa Solidària: projectes participants 28 Abril, 2016

  El passat 23 d’abril va acabar el termini de presentació de projectes a la primera edició del concurs Ampa Solidària i només s’ha presentat una iniciativa. A continuació, detallem la presentació.

  Nom del projecte: Compartim Berenant

  Entitat: Grup de Colònies Ca N’Anglada (Centre Diari Fem Camí)

  Presenta: Laia Rius, mare de P5

  Presentació Compartim Berenant

  Projecte Compartim Berenant

   

  Esperem que el projecte us agradi i compti amb el vostre suport. El projecte, l’únic presentat, serà exposat en aquesta web i el dia de l’Assemblea (al maig, encara per concretar) serà sotmès a votació i aprovació per part dels assistents.

  Continue reading →
 • Concurs AMPA SOLIDÀRIA 10 Febrer, 2016

  Des de la Junta engeguem una iniciativa per col·laborar amb projectes de tipus solidari i d’alta incidència social i volem que les famílies decideixin amb quins. És per això que encetem la primera edició del projecte:

  AMPA SOLIDÀRIA (cliqueu per descarregar les bases en .pdf)

  Volem destinar 1 € per família (1 € de cada quota de 35 €) a un projecte que treballi en favor dels col·lectius més vulnerables, com són, entre d’altres, els infants. Enguany som 504 famílies i el premi d’aquesta edició serà, per tant, de 504 € per al projecte guanyador.

  05_imatgeEls projectes han de ser “apadrinats”, proposats o presentats per alguna família membre de l’Ampa, i poden pertànyer a associacions i entitats públiques o privades que treballin els aspectes que marquen les bases (és important llegir-les!).

  Poden presentar-se projectes des d’ara fins al 23 d’abril de 2016 a l’adreça junta@ampabisbatdegara.com

  Els projectes seran publicats i difosos entre les famílies de l’Ampa, per tal que puguin ser valorats. A la darrera assemblea d’aquest curs, per la qual encara no hi ha data, es farà una petita presentació dels projectes i es decidirà, mitjançant el vot directe, quin serà el projecte guanyador.

  Us animem a participar-hi i que involucreu els vostres fills i filles!

  Continue reading →