ALOHA-CÀLCUL MENTAL I TALLERS

Destinataris: Alumnes des de P5 a 6è de Primària
Dies: Dimarts o Divendres
Horari: de 16:30 a 18:45hs
Data inici del curs: 12/09/2017
Data final del curs: 22/06/2018 No hi haurà activitat durant les vacances de Nadal i S.Santa
Preu: 51€ mensuals i 60€ matricula inicial (matrícula tan sols pels nous alumnes)
Pagament: Domiciliació Bancària
Descripció de l’activitat: El programa ALOHA Mental Arithmetic utilitza l’àbac per l’ensenyament del Càlcul Mental, permetent potenciar el desenvolupament de l’hemisferi dret del cervell.  A aquest hemisferi resideix la capacitat de memòria visual, atenció, concentració i orientació, el control dels aspectes no verbals de la comunicació, la intuïció…
Com a resultat del desenvolupament de aquestes habilitats, els alumnes milloren en totes les assignatures.
Els alumnes comencen a realitzar les tasques escolars més ràpidament, desenvolupen una excel·lent habilitat pel càlcul mental, aprenen a solucionar problemes de forma eficaç…
El més important és que els alumnes es diverteixen mentre milloren en concentració, atenció, orientació, intuïció, càlcul,memòria fotogràfica, creativitat. La nostra metodologia es fonamenta en el joc i en la participació. Els alumnes aprenen a utilitzar l’àbac como si d’un joc de fitxes es tractés, i mica en mica, comencen a visualitzar l’àbac al seu cap i a utilitzar aquesta imatge mental per calcular, incrementant d’aquesta forma la seva agilitat mental.
Observacions:Més informació: Cal enviar el full d’inscripció (clikar) a coordinacio.voccidental@alohaspain.com
 A partir de la tercera setmana de novembre començarem tallers d’Habilitats Mentals d’ALOHA com a extraescolar de migdia a l’escola.
Aquests tallers estan pensats per potenciar el desenvolupament mental i cada dos mesos ens centrarem en treballar una habilitat mental específica. Les habilitats que treballarem són: L’Atenció i Concentració, la Creativitat, l’Orientació Espacial i la Imaginació.
Consten d’un conjunt d’activitats lúdiques per fer en un quadern i  la realització de jocs per seguir potenciant cada habilitat. Són de caire molt lúdic i a part de treballar les habilitats mentals esmentades, també se’ls introdueix en l’aprenentatge de l’àbac.
Taller d’Atenció i Concentració (del 13 de novembre al 10 de gener): L’atenció i la concentració es poden treballar a travésde mandales, sèries lògiques, mots encreuats, exercicis de discriminació visual…En aquest taller d’ALOHA es faran totes aquestes i moltes altres activitats. Apunta’t! Entrena les neurones i diverteix-te!
Taller de Creativitat ( del 15 de gener al 28 de febrer): Jocs de paraules encadenades, creació de paraules i nous significats, el dibuix abstracte, la invenció de contes i moltes més activitats es treballaran en el taller de Creativitat per potenciar la imaginació, l’expressió, la resolució de problemes i l’agilitat mental de manera divertida! Apunta’t! Entrena les neurones i diverteix-te!
Taller d’Orientació Espacial (del 5 de març al 30 d’abril): L’orientació espacial es pot treballar amb jocs de moviment ilocalització, buscant objectes seguint coordenades, elaborant mapes i plànols…totes aquestes activitats es treballaran de forma divertida per aconseguir una bona dominància lateral! Apunta’t! Entrena les neurones i diverteix-te!
Taller d’Imaginació i Visualització (del 2 de maig al 20 de juny): La Imaginació es pot treballar a través de la manipulació d’objectes A l’espai imaginari, imaginant contes, visualitzant situacions i buscant solucions…totes aquestes activitats es treballaran de forma divertida per millorar la concentració, la relaxació, la solució de problemes i la imaginació. Apunta’t! Entrena les neurones i diverteix-te!
Els tallers són de dos mesos cada un i independents. L’horari serà els dilluns i dimecres al migdia (2hores a la setmana),van adreçats a nens de 5 a 13 anys. Cada taller té un cost de 102€ i no tenen cap cost de matrícula.
Recordem que  no es descomptarà res del cost dels servei de menjador als alumnes que facin extraescolars al migdia.
Si esteu interessats cal que empleneu el fulls d’inscripció que trobareu al web de l’ampa i l’envieu al correu:coordinacio.voccidental@alohaspain.com
Qualsevol dubte podeu trucar al 605.632.907 i preguntar per Laura Pablo