Monthly Archives: juny 2016

REFORÇ Sigma 2016-2017

REFORÇ
Destinataris: De 1r a 6è
Dies: Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres
Horari: 16:30 a 18:00
Data inici del curs:03/10/2016

Preu:
1 dia per setmana: 39€
2 dies per setmana: 76€
3 dies per setmana: 112€

Descripció de l’activitat: es repassa tot allò que més els costa i que ha estat difícil d’assolir pel nen o nena. No es fan els deures, sinó que s’aclareixen els dubtes que els nens tinguin i se’ls ajuda a assolir els coneixements, programant i planificant l’estudi. Les classes són de 2 a 4 alumnes, aspecte que garanteix una atenció totalment personalitzada i constant del professor.

Inscripció: Cal dirigir-se directament a Sigma Formació. Més info: 93 513 81 66 / 661 10 75 97 / info@sigmaformacio.com /
www.sigmaformacio.com . Cantonada C/Sant Marian 61.

Baixes: S’ha de comunicar la baixa abans del dia 20 del mes anterior al qual es vol cursar la baixa. En cas contrari, es cobrarà lamensualitat corresponent al mes de baixa.
OBSERVACIONS: com cada curs, ja que en la gran majoria de les nostresactivitats els grups són molt reduïts, per tal de mantenir una bona qualitat de servei, en el moment de fer la inscripció es paga per avançat el mes de maig i la fracció de juny (1/3 de la mensualitat) corresponents al curs 2016-2017. Mitjançant aquest pagament per avançat podrem garantir-te que la classe es mantindrà fins a final de curs, ja que encara que alguna altra família es doni de baixa del servei, nosaltres seguirem oferint-te’l a tutot i estar sota mínims. NO ÉS UNA MATRÍCULA, aspecte al
qual som contraris, doncs suposaria pagar per un servei que no es rep, sinó que els mesos de maig i juny NO es cobraran arribat el moment. Mitjançant aquest mètode, podrem assegurar la continuïtat de la teva activitat durant tot el curs. Només en cas de baixa per malaltia es retornaria l’import pagat per avançat. Gràcies per la
vostra col·laboració!

Piscina Petit Estel 2016-2017

 EXTRAESCOLAR DE NATACIÓ A L’ESCOLA PETIT ESTEL-LA NOVA

Benvolguts pares,

El dimarts dia 13 de setembre s’iniciarà el curset de Natació a l’Escola Petit Estel-La Nova.

Durada del curset:

Del 13 de setembre de 2016 a finals de maig de 2017.

Els dies oferts són:

 • Dimarts de ¼ de 6 a 6 per nens de P3 i de P4.
 • Dijous de ¼ de 6 a 6 per als nens de P5 i de Primària.

* Si hi ha algun germanet, valorarem si hi pot haver variació de grup.

Què cal portar:

 • Les nenes han de venir amb banyador (No biquini).
 • Els nens han de portar un banyador còmode.
 • Cal portar: gorra de bany, mitjons de bany, tovallola, una tovallola petita per als peus, xancletes i roba interior per a l’hora de vestir-se. Important: Tot marcat amb el nom.

Funcionament:

Farem una reunió informativa el primer dia del curset quan acabem l’extraescolar, a les 6 de la tarda, per explicar el funcionament de l’activitat i per tal que pugueu conèixer els monitors. Per qualsevol dubte o informació durant el curs, no dubteu a preguntar-nos-ho.

Recordem que els nens del Bisbat d’Ègara seran acompanyats a l’Escola Nova pels monitors d’Eina Cooperativa i que ells ajudaran els nens a canviar-se. En acabar l’activitat, els pares podreu entrar als vestidors i ajudar a vestir els vostres fills.

Important: L’Escola Nova obrirà les portes a les 17.55 perquè els pares pugueu entrar als vestidors.

Un cop al mes podreu entrar 20 minuts abans per tal que pugueu veure l’evolució dels vostres fills.

Els grups es faran sempre i quan hi hagi un nombre adequat de nens i puguem  treballar l’activitat per nivells.


Full d’Inscripció

Què cal fer per apuntar-los:

1.Us heu d’inscriure telemàticament a través de la gestió d’EINA COOPERATIVA.

2.Heu d’omplir la fitxa que hi ha al següent full, enviar-la per correu electrònic a: extraescolars@petitestellanova.cat

Cal enviar també per correu electrònic la fotocòpia escanejada de la Targeta Sanitària.

Cal posar el nom del nen al full escanejat en pdf.

3.El primer dia del curset, cal portar l’autorització original i la fotocòpia de la Targeta Sanitària. Cal entregar-la als monitors de piscina del Petit Estel-La Nova.

Les dades de l’Escola Petit Estel-La Nova són les següents:    C/Puig Novell, 18-33

Tel:  93 786 28 24 / 93 785 27 86

Correu electrònic: extraescolars@petitestellanova.cat www.petitestellanova.cat

Esperant ben aviat els vostres nens i nenes a la piscina de La Nova.

Atentament,

Montse Ferran i Núria Ferran, Coordinadores d’extraescolars

ESCOLA PETIT ESTEL – LA NOVA

 

Gimnàstica artística 2016-2017

Gestió: GIMNASTIC TERRASSA

Destinataris: NENES I NENS DE 5 A 10 ANYS

Dies: DIMARTS I DIJOUS 

Horari: DE 16:30  A 18 H.

Data inici del curs: 12 DE SETEMBRE

Data final del curs:  5 DE JUNY                                       No hi haurà activitat durant les vacances de Nadal i S.Santa

Preu: 1 DIA: 25 €

2 DIES: 35 €

Pagament: Domiciliació Bancaria


Descripció de l’activitat: La gimnàstica artística (o esportiva) és una especialitat esportiva olímpica en la que es relacionen  l’harmonia, l’equilibri i la bellesa estètica del moviment. És un esport que permet desenvolupar la força, la flexibilitat, la potencia, l’equilibri i l’agilitat. La gimnàstica esportiva és considerada, juntament amb la natació i l’atletisme, un dels esports bàsics per al desenvolupament de les destreses i habilitats bàsiques de les persones. A més és un esport que admet molts nivells de desenvolupament i dificultat, i pot ser practicat per nenes i nens des de molt petitons.

La gimnàstica artística es practica en les dues modalitats: la masculina i la femenina. En la femenina hi ha quatre disciplines: Barra d’equilibris, exercicis al terra, salt al poltre i barres asimètriques. En canvi, en la masculina n’hi ha sis: Paral·leles, cavall amb arcs, exercicis al terra, anelles, barra fixa i salt al poltre.

Malgrat que a l’escola no es disposi d’aquests aparells, en una classe de gimnàstica d’iniciació es desenvolupen sobretot conceptes bàsics. Es treballen les habilitats naturals (desplaçar-se, córrer, saltar i girar), la coordinació dinàmica general, així com a l’autonomia i la competència motriu de control neuromotor propis de nenes i nens d’aquesta edat. També es treballen les percepcions individuals del cos en situacions inhabituals: girs, salts i equilibris en els diferents eixos corporals, sobre matalassos i sobre aparells. I es desenvoluparan els conceptes bàsics de la gimnàstica, utilitzant el material que té l’escola: matalassos, trampolins, etc..

A partir del segon curs, un cop assolits aquests conceptes bàsics, es desenvolupa el coneixement dels aparells de gimnàstica, sempre amb els mitjans que disposa l’escola i a un nivell bàsic, de manera que les nenes i nens ja adquireixen un bon grau de soltura i seguretat en l’execució dels exercicis, i van incrementant la seva agilitat, flexibilitat i equilibri.

En el gimnàs que disposa l’escola els aparells que es poden conèixer i treballar són el terra, el salt i la barra d’equilibri, i les dimensions del mateix són prou àmplies per fer-ho en molt bones condicions. Aquí les nenes i nens, a banda de fer un esport molt equilibrat, podran divertir-se i aprendre un munt de nous moviments que els hi serviran per desenvolupar-se amb major seguretat en la vida quotidiana.

Observacions: 

PRESENTACIÓ DEL CLUB GIMNÀSTIC TERRASSA

L’activitat és organitzada i conduïda per l’equip tècnic del Club Gimnàstic Terrassa, únic club de la ciutat afiliat a la Federació Catalana de Gimnàstica, i amb una llarga trajectòria en l’ensenyament i pràctica de la gimnàstica artística tant femenina com masculina. El club ha estat des de fa molts anys un centre de formació i aprenentatge per a nenes i nens de la nostra ciutat, i pel mateix hi ha passat des d’esportistes d’elit que han arribat a Jocs Olímpics, fins a nenes i nens que han tingut i tenen per objectiu fer salut i formar-se d’una forma divertida, i poder fer rodes, mortals, verticals i flic-flacs en un entorn segur.

El Club disposa d’un ampli equip tècnic, amb llicenciats en INEF, tècnics superiors en gimnàstica, tècnics auxiliars, i monitors, que posem a disposició de l’escola per dur a terme l’activitat.

La seu del Club es troba al carrer Doctor Pearson, 63, en les instal·lacions de l’antic gimnàs Vallparadís, on disposa d’una sala de més de 1.000 m2 dedicada exclusivament a la pràctica de la gimnàstica artística, i en la qual les nenes i nens poden practicar gimnàstica en immillorables condicions, i en tots els nivells de dedicació i intensitat.

A més, la seva activitat no s’ha circumscrit exclusivament a l’àmbit estricte del gimnàs: el seu equip tècnic ha treballat amb escoles, per oferir la gimnàstica al propi centre educatiu, i ha dut a terme nombroses accions de divulgació de la gimnàstica a tota la ciutat.

Esperem que gaudiu amb la gimnàstica!

Club Gimnàstic Terrassa


Inscripció

Full d’Inscripció
Enviar a: gimnasticterrassa@gmail.com

 

Ioga 2016-2017

Gestió: IOGAINENS   

Destinataris: Famílies Infantil i primària

Dies: Dilluns de 17h a 18h Ioga en família Infantil

Dijous de 17h a 18h Ioga en família primària

Horari: Dilluns de 17h a 18h

Dijous de 17h a 18h

Data inici del curs: 12 de Setembre

Data final del curs: 1 de Juny             No hi haurà activitat durant les vacances de Nadal i S..Santa

Preu: 34  euros

Pagament: Gir bancari a cada família


Descripció de l’activitat: 

Una manera divertida de compartir una activitat amb el teu fill/a, en un espai diferent al diari. Amb el Ioga prendrem consciència del propi cos, desenvolupem la capacitat d’atenció i concentració, i aspectes tan importants com el relaxament i la respiració.

Fomentem la relació pares/mares i fills/es en un espai on no hi ha diferències, es mira l’altre com a un igual a nosaltres i no com a un rival, treballem la comunicació a través d’un treball individual i en parelles molt proper, que facilitarà arribar a una comunicació amb l’altre amb més fluïdesa, tendresa i respecte. A través de reforçar aquesta relació la comunicació entre tots dos també es reforça. Potenciem la imaginació i la creativitat. Treballem aspectes importants com la lateralitat, la coordinació, alhora que mantenim els ossos forts, la musculatura flexible i tonificada, i adquirim una bona postura corporal.

Objectius

 • Compartir una activitat amb el teu fill/a.
 • Fomentar la relació pares-fills en un espai on no hi ha diferències, es mira l’altre com a un igual a nosaltres i no com a un rival.
 • Treballar la confiança amb un mateix i amb l’altre.
 • Aprendre a expressar allò que sentim i desitgem.
 • Potenciar la imaginació i la creativitat.
 • Aprendre a compartir un espai amb el teu fill/a diferent al diari on es crea un ambient distès i tranquil per poder treballar certs aspectes que van sortint al llarg de la sessió.
 • Treballar l’atenció i la concentració.
 • Prendre consciència del propi cos. Alhora mantenir els ossos forts, músculs flexibles i tonificats i adquirir una bona postura corporal.
 • Aprendre a relaxar-se.
 • Exercitar la memòria.
 • Treballar la lateralitat, la coordinació i el ritme.
 • Millorar la comunicació interpersonal entre els membres de la família.

Observacions: 

Necessitem una màrfega, roba còmode, la sessió es fa descalç, cal portar mitjons i també jersei per a la relaxació.


Inscripció

Full d’inscripció

Enviar a info@iogainens.com

 

Mon Idiomes 2016-2017

Gestió: MÓN IDIOMES (Inscripcions a la seu de Món Idiomes – Passeig Vapor Gran,15)

Destinataris:Alumnes de P3 a 6è de primària

Data inici del curs: 12 de setembre

Data final del curs:  2 de juny   *No hi haurà activitat durant les vacances de Nadal ,Setmana Santa o si l’escola està tancada.

Preu: 39 Euros / mes Inscripció i material: 57 Euros/Curs – el dia de la inscripció


Descripció de l’activitat: Les classes d’anglès extraescolar tenen com a objectiu que els alumnes s’integrin en un ambient cent per cent en parla anglesa durant tota l’activitat, en unes classes molt dinàmiques i amenes. Els grups són reduïts, entre 7 i 11 alumnes per classe, per poder tenir un tracte més personalitzat amb l’alumne. Apostem per la integració en la llengua a partir de 3 anys. El vocabulari està relacionat amb històries, cançons, jocs, que estimulen la imaginació de l’alumnat i la seva participació.

Fem avaluació continua i donem notes al febrer i a final de curs juntament amb un diploma.


Inscricpció

El full d’inscripció es pot descarregar a www.monidiomes.com

Nota informativa: Les inscripcions per al curs vinent es realitzaran a la seu de Món Idiomes (Passeig Vapor Gran, 15) del 13 de juny fins el 22 de juliol, de dilluns a divendres d’11:00 a 13.30 i de 17:00 a 20.00. ).La setmana del 20 al 26 de juny l’escola romandrà tancada. Es mantindrà rigorós ordre d’inscripció. El full d’inscripció es pot descarregar a www.monidiomes.com

Tots els que s’inscriguin fora de termini hauran d’iniciar el curs la setmana del 19 de setembre. Se’ls cobrarà la part proporcional del mes de setembre (classes fetes) en la quota d’octubre i la part proporcional de juny (classes fetes) en la quota de maig. Totes les quotes es cobraran el dia 5 de cada mes (d’octubre a maig).Tot rebut retornat tindrà un recàrrec de 10 EUR. Si es deixa de pagar la quota, haurà de deixar de fer l’activitat. Si us voleu donar de baixa, haureu de trucar a l’escola abans d’iniciar el mes (al més tard el dia 28). Si coincideix que l’Escola Bisbat està tancada el dia de l’activitat, aquesta no es durà a terme. Món Idiomes està enllaçada amb l’escola i l’AMPA, ens regim pels acords que tenim amb ells i el que s’acordi de mutu acord.

Aloha 2016-2017

Gestió: ALOHA

Destinataris: Alumnes des de P5 a 6è de Primària
Dies: Dimarts o Divendres
Horari: de 16:30 a 18:45hs
Data inici del curs: 12/09/2016
Data final del curs: 21/06/2017 No hi haurà activitat durant les vacances de Nadal i S.Santa
Preu: 51€ mensuals i 60€ matricula inicial (matrícula tan sols pels nous alumnes)
Pagament: Domiciliació Bancària


Descripció de l’activitat: 

El programa ALOHA Mental Arithmetic utilitza l’àbac per l’ensenyament del Càlcul Mental, permetent potenciar el desenvolupament de l’hemisferi dret del cervell. A aquest hemisferi resideix la capacitat de memòria visual, atenció, concentració i orientació, el control dels aspectes no verbals de la comunicació, la intuïció… Com a resultat del desenvolupament de aquestes habilitats, els alumnes milloren en totes les assignatures.
Els alumnes comencen a realitzar les tasques escolars més ràpidament, desenvolupen una excel·lent habilitat pel càlcul mental, aprenen a solucionar problemes de forma eficaç…
El més important és que els alumnes es diverteixen mentre milloren en concentració, atenció, orientació, intuïció, càlcul, memòria fotogràfica, creativitat. La nostra  metodologia es fonamenta en el joc i en la participació. Els alumnes aprenen a utilitzar l’àbac como si d’un joc de fitxes es tractés, i mica en mica, comencen a visualitzar l’àbac al seu cap i a utilitzar aquesta imatge mental per calcular, incrementant d’aquesta forma la seva agilitat mental.

Observacions:   Més informació:  www.alohaspain.com
Demostració de càlcul ALOHA
Funcionament d’una classe ALOHA
Els alumnes expliquen ALOHA


Inscripció:
Full D’Inscripció
Cal enviar el full d’inscripció: coordinacio.voccidental@alohaspain.com

 

Hockey 2016-2017

Gestió: CD TERRASSA HOCKEY

Destinataris: per nens i nenes de P-5 fins a 6è de primària

Dies: dilluns i dimecres 

Horari: 16:30 a 18:00 hores

Data inici del curs: 12 de setembre

Data final del curs: 31 maig de 2017                               No hi haurà activitat durant les vacances de Nadal i S.Santa

Preu: El preu serà mensual de 22€ per si fa un dia i  de 44€ per si fa 2 dies.  

Pagament:  Domiciliació bancària a principi de mes.


Descripció de l’activitat: El C.D.Terrassa Hockey vol continuar amb el projecte que vàrem iniciar el curs escolar 2008/09 i vol oferir als alumnes de l’escola Bisbat d’Egara, l’activitat extraescolar de l’hoquei.

Aquest esport des de fa cent anys s’identifica amb la nostra ciutat, a la que ha donat i dóna els més grans èxits esportius. 

Però a més d´aquest fet volem destacar unes característiques que el fan únic com a esport d’equip. Entre d´altres es caracteritza pel  Fair Play, la competitivitat sense estridències,  l’amateurisme, la igualtat entre nois i noies i el foment de l’amistat. A més de tot això també ofereix un excel·lent sistema de joc adaptat a l´edat dels seus practicants, comencen jugant en equips mixtes de 3 contra 3 en un petit camp, després 5 contra 5, i així progressivament fins els 11 contra 11 a partir dels 14 anys. 

Es coordinarà un partit o entrenament a les nostres instal·lacions un mínim de 3 dissabtes de partits durant el curs.


Inscripció

Full d’inscripciò

Enviar a cdterrassa@cdterrassa.cat

 

Handbol 2016-2017

Gestió: HANDBOL TERRASSA

Destinataris: de 3er a 6è de primària

Dies: dimecres, divendres i dissabtes (partits)

Horari: 16:30 a 18:00. Partits de dissabte, segons calendari de competició JJEE.

Data inici del curs: Dimecres, 14 de setembre de 2016

Data final del curs: Divendres, 2 juny de 2017                                   No hi haurà activitat durant les vacances de Nadal i S..Santa

Preu: Un dia 8 €, dos dies 12 €, tres dies 15 € mensuals.

Pagament: Transferència, domiciliació o monitor.


Descripció de l’activitat: L’handbol és un esport d’equip que combina força, agilitat i coordinació psicomotora.  Desenvolupa en els jugadors destreses físiques, psíquiques i afectives com resistència, flexibilitat, coordinació ull – mà, saber compartir, guanyar, perdre…, per la qual cosa és considerat un esport molt complet i molt recomanable.

En aquesta activitat treballem:

 • La preparació física.
 • Les regles del joc.
 • La tècnica individual.
 • El treball en d’equip.
 • Els valors de l’esport.

Material necessari: roba i calçat esportiu.

Observacions: La samarreta de competició és de préstec i s’ha de retornar a final de curs o en el moment de donar-se de baixa de l’activitat.


Inscripció

Full d’Inscripció

Enviar a info@handbolterrassa.com

 

JUGA I APREN / Eina 2016-2017

Inscripció i Normativa

Full d’Inscripció

Normativa Molt Important!


Juga i Aprèn

Gestió: EINA COOPERATIVA

Dies:                     DIMARTS

Curs:                                 1r a 6è

Horari:                             de 16.30 a 18.00h

Preu:                                 17.50€ mensual

Data inici de curs:       13 de setembre 2016.

Data final del curs:      Inici jornada intensiva juny.

Pagament:                       Domiciliat a mes avançat

Descripció activitat: Patinatge és un esport que conjuga tècniques esportives amb facetes artístiques, gimnàs, atletisme, música, coreografia, interpretació mímica i ball. Un esport que es pot practicar individualment o en grup. És un esport en què cal treballar l’elasticitat, fons i ritme per tal d’obtenir resultats òptims.